avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum obtin cartea de inmatriculare si talonul a 2 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum obtin cartea de inmatriculare si talonul a 2 autovehicule apartinand parintilor decedatit

Buna seara, Am o intrebare: Care sunt pasii pentru a obtine taloanele si cartile de identitate a 2 autovehicule (o masina si o motocicleta) apartinand parintilor decedati, in conditiile in care nu gasim niciun act pentru ele, nici talon, nici cartea de identitate. Aceste acte sunt necesare pentru a le include in succesiune. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Punerea a 2 vehicule fara acte apartinand tatalui decedat intr-o succesiune roxxanna roxxanna Buna seara, Am o intrebare: care este procedura de punere a 2 autovehicule apartinand tatalui decedat in conditiile in care nu gasim niciun act pentru cele 2 ... (vezi toată discuția)
Radiere masina viorel33 viorel33 Buna seara. Am o intrebare: acum doi ani cumnatul meu a vindut masina al carui proprietar era sora mea. Ideea este ca a vindut-o doar cu un act de mina. Anul ... (vezi toată discuția)
Pierdut talon auto pe numele tatului meu decedat, ce fac? fadidraghici fadidraghici Buna ziua, Am pierdut taloanele de la doua masini care erau pe numele tatalui meu decedat. Am facut partaj-ul la notar si o masina a fost trecuta pe ... (vezi toată discuția)