avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuz in serviciu sau nu?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuz in serviciu sau nu?

Buna ziua, sunt angajat ISU, in data de 09.10.2019 am sustinut un examen pt ocuparea unei functii de conducere (sef GIS). Examenul in sine a avut 2 parti 30% concursul de dosare si 70% proba interviu. Am fost 5 concurenti pe 2 posturi. La proba interviu au fost 3 intrebari, la 2 din intrebari raspunsurile nu se regaseau in tematica. Am sesizat comisia de concurs asupra acestui fapt, i-am informat ca voi depune contestatie, dumnealor au spus ca vor lua act de cele sesizate de mine si imi vor da un raspuns. Avand in vedere ca pentru a depune contestatie trebuia sa astept afisarea rezultatelor, am asteptat acest moment. In momentul in care s-au afisat rezultatele pe anuntul cu rezultate era facuta mentiunea ca in urma autosesizarii comisiei de concurs, avand in vedere ca au fost intrebari din afara tematicii s-a intrunit o comisie care a hotarat anularea concurcusului, concursul s-a anulat. La momentul la care am venit la sediul ISU pt a depune contestatie presedintele comisiei care a hotarat anularea concursului a insistat foarte tare sa nu mai depun contestatie deoarece depun degeaba avand in vedere ca acest concurs a fost anulat. Intrebarea mea este: s-a procedat legal conforn prevederilor OMAI 177 sau s-a facut un abuz. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)
Contestaţie examen SzAlex SzAlex În speţă este vorba de un examen organizat pentru promovare post vacant; Comisia este alcatuit din trei persoane conform regulamentului interior; Pentru ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs ingrijitoare spital yogub yogub Buna ziua,va rog sa ma ajutati in formularea unei contestatii.Sotia mea lucreaza pe un post de ingrijitor intrun spital.A fost angajata acum 6 ani cu contract ... (vezi toată discuția)