avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestatie concurs ingrijitoare spital
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestatie concurs ingrijitoare spital

Buna ziua,va rog sa ma ajutati in formularea unei contestatii.Sotia mea lucreaza pe un post de ingrijitor intrun spital.A fost angajata acum 6 ani cu contract pe durata determinata,cu 'promisiunea' ca atunci cand se da drumul la posturi va avea prioritate la angajare.Incepand din 2014 au avut loc mai multe concursuri la care a participat,dar tot timpul a fost jumate de pas in urma contracandidatului.Exemplu ultimului concurs,sotia a obtinut nota 9,38 iar contracandidatul 9,83 si asa a fost la toate concursurile,in numar de 4.Mentionez,este un spital de infectioase iar contracandidatii nu au lucrat niciodata intro unitate spitaliceasca.Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: yogub , utilizator 11:53, 17 Ianuarie 2015
Ce motiv de contestatie aveti si cand a avut loc concursul ?
Concursul a avut loc vineri 16 ianuarie.Motivul,notare necorespunzatoare.MULTUMESC
HG 286/2011
Art. 31. — Dupa afisarea rezultatelor obtinute la selectia dosarelor, proba scrisa sau proba practica, dupa caz, si interviu, candidatii nemultumiti pot face contestatie, in termen de cel mult 48 de ore de la data afisarii rezultatului selectiei dosarelor, respectiv de la data afisarii rezultatului probei scrise ori a interviului, la sediul autoritatii sau institutiei publice organizatoare a concursului, sub sanctiunea decaderii din acest drept.

Art. 32. — (1) In situatia contestatiilor formulate fata de rezultatul selectiei dosarelor, comisia de solutionare a contestatiilor va verifica indeplinirea de catre candidatul contestatar a conditiilor pentru participare la concurs in termen de maximum o zi lucratoare de la expirarea termenului de depunere a contestatiilor.n
2) In situatia contestatiilor formulate fata de rezultatul probei scrise, probei practice sau a interviului comisia de solutionare a contestatiilor va analiza lucrarea sau consemnarea raspunsurilor la interviu doar pentru candidatul contestatar in termen de maximum o zi lucratoare de la expirarea termenului de depunere a contestatiilor. nnIn speta, luni dimineata trebuie depusa contestatia.

In speta, luni este ultima zi de depunere a contestatiei.

Stimate domnule Presedinte,

Prin prezenta, subsemnatul .........., domiciliat in ............., posesor al ............, eliberat de Politia .........., candidat cu nr de legitimatie de concurs ............, in urma luarii la cunostinta a rezultatatului evaluarii efectuate in urma examenului pentru atribuirea calitatii de ............ sesiunea .........., in conformitate cu art .......... din ............... privind aprobarea Regulamentului pentru organizarea examenului de ............. .................., depun prezenta

CONTESTATIE

impotriva rezultatului obtinut la examenul pentru atribuirea calitatii de ............, solicitandu-va ca prin decizia de solutionare a prezentei contestatii sa admiteti in totalitate contestatia formulata de subsemnat si pe cale de consecinta, sa dispuneti reevaluarea raspunsurilor si modificarea punctajului acordat in sensul promovarii examenului, pentru urmatoarele
MOTIVE.

Urmare a examinarii raspunsurilor subsemnatului la ............, comisia de examinare mi-a acordat un punctaj de .........), rezultat pe care il consider necorespunzator fata de continutul raspunsurilor la cele ........ de intrebari, continut conform cu prevederile actelor normative indicat in bibliografie, dupa cum voi arata in continuare.
................................................................................

De aceea, avand in vedere cele de mai sus, solicit pe aceasta cale sa admiteti in totalitate contestatia formulata de subsemnat si pe cale de consecinta, sa dispuneti reevaluarea raspunsurilor si modificarea punctajului acordat in sensul promovarii examenului

In drept, imi intemeiez prezenta contestatie pe dispozitiile ......................


Cu stima, .....................
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am depus dosarul pentru un post de secretar al unei ... liveomars liveomars Buna ziua, Am depus dosarul pentru un post de secretar al unei institutii in subordinea Consiliului Judetean. Cand am fost sa depun dosarul, d-na respectiva ... (vezi toată discuția)
Contestatie eliminare din concurs alinaleu70 alinaleu70 Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o situatie si anume: am participat la un concurs proba scrisa pentru o functie publica. O doamna care era doar ... (vezi toată discuția)