Buna ziua,
Am depus dosarul pentru un post de secretar al unei institutii in subordinea Consiliului Judetean. Cand am fost sa depun dosarul, d-na respectiva s-a uitat la mine ca la un extraterestru, i-am dat actele (le aveam in ordinea solicitarii din anunt) si a zis "in regula".
Am rugat-o sa imi dea GDPR-ul si cerererea de inscriere la concurs sa le semnez si depun la dosar, ca asa se procedeaza, mi-a dat o coala alba si mi-a zis sa scriu cererea, am intrebat-o daca nu au un formular, cu antetul, etc. pt acest concurs, a dat un telefon, am primit cererea, mi-a dat nr. de inregistratre si am depus dosarul.
Acasa am observat ca pe cererea de inscriere la concurs, era alta data specificata pt sustinerea probei practice-defalcata cu 2 zile peste cea oficiala.
Am fost si am dat concursul la data scrisa oficial pe site-ul posturi.gov-de unde am aflat si de post. Contracandidatul meu a scris incontinuu, nu a ridicat privirea din hartie, e incredibil cat de bine a fost pregatit!
Inainte de a incepe concursul mie si contracandidatului meu ni s-a dat o "erata" cu defalcarea orei de sustinere a probei interviului.
Contracandidatul meu este sotul unei functionare de la Consiliul Judetean-numele noastre au fost trecute pe erata, este consilier la o primarie comunala.
1. Unde pot face sesizare, am vreo sansa? Ma simt umilita.
2. Proba interviu cum poate fi contestata, daca nu este inregistrata?
Multumesc!
Inca nu s-au afisat rezultatele la proba scrisa, dar voi face contestatie-doar ca este dreptul meu.
Mentionez ca institutia respectiva abia dupa ce a postat pe 'posturi.gov' anuntul cu postul vacant au inceput sa faca site, este in lucru, desi institutia functioneaza de 9 ani. Nu sunt actualizate toate informatiile.
Cel mai recent răspuns:
Cornel Vasile , Consilier juridic
17:16, 13 Martie 2024