avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Geamuri care dau in propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Geamuri care dau in propietate

Salutare , am un vecin care are geamuri prin care efectiv vede toata propietatea mea .geamurile sunt la nivelul 1 si sunt la o distanta de circa 3 m de propietate .cum ar trebuie sa il somez in scris sau sa fac direct reclamatie la politia locala?
cum ar trebuie sa fie sesizarea scrisa prin care il somez sa astupe geamurile?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2020
ghiureamaryus, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul la intimitate jon85 jon85 un unchi si-a construit in urma cu aproximativ 20 ani o casa la o distanta de 50-60 cm de gardul care desparte proprietatea sa de cea a vecinului. in momentul ... (vezi toată discuția)
Cum pot opri vecinul de pe calcan sa-si suprainalte casa acoperindu-mi geamul de lumina? Diana Macarascu Diana Macarascu Buna ziua, Casa soacrei mele are calcan cu o alta casa, iar pe acest calcan exista doua geamuri de lumina (din constructia originala 1920, plan cadastral ... (vezi toată discuția)
La ce lege se incadreaza? hopeless1 hopeless1 vecin cu spatele casei isi face fereastra care da spre proprietatea mea - sa zicem - cu deschidere in curtea mea. ce lege ar trebui sa folosesc ca sa i-l pot ... (vezi toată discuția)