avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale documente utile in cazul acreditivului documentar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

documente utile in cazul acreditivului documentar

Salut. Lucrarea mea de licenta este despre acreditivul documentar. Va rog mult daca puteti sa ma ajutati, sa imi transmiteti pe mail sau sa vin eu la firma, niste documente utile pentru acreditiv (scrisoare de trasura sau conosament, polita de asigurare etc.); aceste formulare pot fi necompletate sau completate, mie imi trebuie sa le pot atasa deoarece le tratez pe fiecare in parte; daca aveti si alte materiale va sunt recunoscatoare;

Alte discuții în legătură

Ajutor acreditiv ade ade X-(X-(X-( De luni de zile ma chinui sa fac un studiu de caz despre plata unui acreditiv documentar, studiu, necesar lucrarii mele de diploma, "Acreditivul ... (vezi toată discuția)
Asigurare cmr onilogi onilogi Buna ziua! In urma cu 2 ani am avut un accident rutier cu un ansamblu cap tractor+ semiremorca incarcata cu marfa din Italia cu destinatie Vatra Dornei, ... (vezi toată discuția)
Declaratii online rain4est rain4est A folosit cineva noul sistem de declarare a contributiilor ? Cred ca ar fi de folos sa aflam cate ceva despre noul sistem, cum se obtine semnatura electronica, ... (vezi toată discuția)