avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reclamatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reclamatie

buna ziua , va rog din suflet ajutati ma si pe mine cu un raspuns de un an de zile am grija de o catelusa frumoasa vreau sa o iau acasa där nu vrea sa vina in casa , eu stau la etajul 4 ,fiind iarna i am facut o mica casuta la parter unde sta o batranica .astazi am auzit ca batranica a facut o reclamatie la primarie si a zis ca, cu ce drept am pus casuta la ea la geam .ce sa fac sa nu imi dea amenda primaria
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:58, 5 Februarie 2020
Legal,batranica are dreptate deoarece dv ati ocupat fara drept legal domeniul public
Incercati,cand dati de mancare catelusei sa o legati pentru a o introduce in casa
Sunt caini,mai alesi cei fara stapan care sunt fricosi,speriati de comportamentele oamenilor si nu inteleg intentia iubitorilor de animale
In primul rand ridicati casuta cainelui din fata geamului vecinei,astfel incat la controlul angajatilor primariei sa nu mai constate existenta acesteia
de ce pot sa primesc amenda
va rog ajutati ma
Si cereti ajutorul unor persoane care sa va ajute cu o cusca, ceva, sa o prindeti.
Sunt multe grupuri ale iubitorilor de caini/pisici pe fb.
poate sa imi dea amenda

Alte discuții în legătură

Un cane corso mi-a omorat catelusul, un pomeranian. ce e de facut? mariaflorentina mariaflorentina Acum doua zile, un câine de talie mare - mai exact CANE Corso - mi-a atacat cățelușul, un pomeranian, fără motiv, OMORANDU-L pe loc! Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Are vecinul voie sa-si puna cusca cainelui langa gard, in dreptul bucatariei mele ? Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Am o ruda care are casa, imprejmuita de un gard, care separa proprietatile, respectiv de curtea ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)