avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... 2% din impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

2% din impozit

Buna seara. Va rog poate ma ajuta cineva cu o informatie. Am o speță. Un copilaș are probleme medicale: lipsa femur la un piciorus si desi a facut vreo 8 operații mai are nevoie de cateva pentru prelungirea femurului. Drept urmare, as dori sa ii dau cei 2% din impozit pe salar. Cum ar trebui sa procedeze părinții ca sa ajunga bănutii aceștia de copilaș? Multumesc
Cel mai recent răspuns: margareta_ioncea , utilizator 16:28, 6 Februarie 2020
Cei 2% (formular 230 ANAF) din impozitul pe venit se redirectioneaza catre o asociatie/ fundatie/entitate non profit inscrisa in registrul asociatiilor si fundatiilor. Pot infiinta o asociatie sau sa gaseasca o asociatie care sa preia acest caz social, apoi dvs puteti redirectiona cei 2%catre asociatia respectiva.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2020
margareta_ioncea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot fi directionati cei 2% din impozit catre o persoana fizica? giro2003 giro2003 Buna ziua, am o fetita cu probleme medicale si colegii de munca saau gandit sa ne ajute prin directionarea celor 2% din impozit catre fetita. Ce conditii ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ong la anaf rwanna rwanna Buna ziua. incerc sa aflu niste informatii de la anaf si raspunsurile primite sunt foarte vagi. Am deschis de curand o asociatie sportiva non profit, cu scopul ... (vezi toată discuția)
Asociatiile de proprietari pot beneficia de cota de 2% din impozitul pe venit AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Buna seara. Mai pot asociatiile de proprietari beneficia de cota de 2% din impozitul pe venit aferent anului 2016 ? Unde trebuiesc inregistrate aceste ... (vezi toată discuția)