avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scos din evidenta politiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scos din evidenta politiei

In urma reabilitarii am fost scos din evidenta politiei
Ultimul certificat de cazier scos in 2013 indica "solicitantul nu este inscris...."
Daca S-a petrecut acest lucru intrebarea mea este ce se intampla cu amprentele si fotografiile mele? Daca nu sunt inscris in registru inseamna ca au fost eliminate si acestea?
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2020
Gigi englezul, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce inseamna/presupune reabilitarea de drept webheadcat webheadcat ma intreb ce inseamna exact reabilitarea de drept si ce se intampla cu amprentele(de pe hartie au fost oare introduse in calculator ? - daca da, dupa ... (vezi toată discuția)
Amprentarea persoanelor si fotografierea alinionel alinionel amprentarea persoanelor si fotografierea fara sa fii cercetat sau urmarit penal si fara cazier ESTE LEGALA SAU ILEGALA. (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o întrebare. tatăl meu a săvârșit ... SNACK88 SNACK88 Bună ziua. Am și eu o întrebare. Tatăl meu a săvârșit o condamnare în urma cu cel puțin 35 de ani în urma . Cum este posibil ca după atât timp sa ... (vezi toată discuția)