avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REZIDENTIAT 2020
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REZIDENTIAT 2020

Buna ziua ! As dori sa stiu daca rezidentii mai au si alte drepturi in afara de salariu de 3050 lei brut, in 2020 ? Cum ar fi : bursa, tichete de masa (indemnizatie de hrana), decontare transport ... Va multumim !

Alte discuții în legătură

Bursa rezidenti getad getad Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti, daca rezidentii cu salar brut 3050lei / luna, beneficiaza de tichete de masa sau indemnizatie de hrana sau bursa sau ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie hrana si bonuri de masa Lorena Adrut Lorena Adrut Buna ziua, Sunt asistent personal la DGAS si primesc pe fluturasul de salariu o indemnizatie de hrana. Daca imi mai iau un job secundar part time, de 6 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua...ce ziceti de articolul din legea 296/2023:art. xl. ... smmg simona smmg simona buna ziua...ce ziceti de articolul din Legea 296/2023:Art. XL. - (1) Cheltuielile privind drepturile de hrană/indemnizaţia de hrană/tichete de masă/norma ... (vezi toată discuția)