avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalitate

Buna ziua! Avem un site de promovare anunturi locuri de munca. Promovarea o facem pe facebook. Anunțurile sunt preluate de pe site uri ca olx, publi24, romjob. Este ok ceea ce facem ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Metode legale pentru repostarea anunțurilor de pe platforme de vânzări - cum obțin acordul și evit problemele legale? tavistoica tavistoica Buna, aș vrea sa creez o soluție pentru cei ce caută anumite anunțuri de pe site-uri precum olx sau publi24, sa le găsească mai ușor. Soluția mea ... (vezi toată discuția)
Pentru un website ce cod caen? btxpetre btxpetre Pentru un website Gen cum este publi24 sau OLX ce cod CAEN am nevoie pentru că unele anunțuri vor fi plătite și ce fel de firmă ar trebui să înființez ... (vezi toată discuția)
Obligații legale site anunturi Russ4 Russ4 Salut. Ce obligații legale revin asupra unui site de anunțuri non-profit*, precum olx sau La jumate.ro. Problema de care imi fac griji si nici nu stiu de ... (vezi toată discuția)