avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Obligații legale site anunturi
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Obligații legale site anunturi

Salut.
Ce obligații legale revin asupra unui site de anunțuri non-profit*, precum olx sau La jumate.ro.
Problema de care imi fac griji si nici nu stiu de unde sa incep, este ceea cu prelucrarea datelor cu caracter personal, mai ales ca din luna mai 2018 aceasta lege se schimba.
As vrea sa stiu ce implica si ce ar trebui sa fac sa pot deschide un astfe de site 100% legal fara sa ma trezesc cu amenzi sau siteul inchis.
* = din punct de vedere fiscal am vorbit deja cu un contabil de pe acest forum si m-am lamurit. Site-ul o sa mearga cu 0 profit, absolut gratuit, fara anunturi promovate fara anunturi adsense.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Obligații legale site anunțuri Russ4 Russ4 Salut avocatnet.ro, În primul rand ma simt noroc ca exista un astfel de site/forum în România, l-aș recomanda cu căldură și altora. Întrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un site de anunturi intermedieri intermedieri Buna seara ! Am o agentie imobiliara ,care isi promoveaza proprietatile pe diverse site-uri ,printre care si OLX.In ultima vreme,pe acest portal unde se ... (vezi toată discuția)
Asocitatie non profit ellada ellada Aparent okazii este o asociatie non profit, imi poate explica si mie cinev acum este posibil asa ceva? In ce conditii as putea sa fac o asociatie de acest gen ... (vezi toată discuția)