avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Probleme cu un site de anunturi
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Probleme cu un site de anunturi

Buna seara !
Am o agentie imobiliara ,care isi promoveaza proprietatile pe diverse site-uri ,printre care si OLX.In ultima vreme,pe acest portal unde se posta inainte, gratuit,se percep acum euro si nu asta ar fi problema ,ci neseriozitatea lor.Am platit 195 de anunturi si dispar rand pe rand,de am ajuns sa avem doar 160.Le-am tot trimis mail-uri,i-am tot rugat sa remedieze problema,insa nu intereseaza pe nimeni. Cum as putea rezolva un asemenea caz ,dat fiind faptul ca este online si nu pot apela decat la administratorul site-ul..dar..
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: eder , utilizator 15:07, 30 Octombrie 2016
Va salut!

Sa stiti ca OLX a devenit o escrocherie si aici nu ma refer la cei care vand, ci la moderatori, administratori si patroni (ca ei ii forteaza pe cei dintai, banuiesc).

Si eu mai promovez cate un anunt pe OLX si ma lovesc mereu de astfel de probleme. Banuiesc ca din cauza ca sunt lipsiti de seriozitate cu cei care promoveaza anunturi, sunt din ce in ce mai putine persoane care isi promoveaza vanzarile, iar din aceasta cauza recurg la fel de fel de abuzuri.
De exemplu, dupa o anumita perioada ai posibilitatea sa-ti reactalizezi anuntul. Il reactualizezi, iar ei ce fac ? Iti tin anuntul 3 ore in asteptare, dupa care ti-l posteaza cu ora la care l-ai reactualizat, astfel incat anuntul tau apare deja pe paginile 5/6 si sansele de vanzare scad la 20-30%. Dupa care iti tot baga in nas niste pagini cum ca ai posibilitatea sa-ti promovezi anuntul cu bani. Adica nu ti-l reactualizeaza la timp, dupa care te indruma sa ti-l promovezi daca vrei sa ai sanse de vanzare.
Banuiesc ca fac asta in special cu cei ca mine care au mai promovat anunturi contra cost si de la care stiu ca sunt sanse sa mai ciuguleasca ceva banuti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare anunt olx SabinBogdan SabinBogdan Buna ziua ! Voi incerca sa fiu cat mai scurt si concret in legatura cu acest subiect : Am inceput sa am suspiciunea ca site-ul de publicitate OLX incearca ... (vezi toată discuția)
Anunt de vanzare pe internet eder eder Buna ziua. Am pus un anunt de vanzare pe un site de specialitate si, din dorinta de a vinde mai repede, am platit pentru promovarea anuntului. Problema pe ... (vezi toată discuția)
D-l avocat , despre gift of legacy dv ați dat un raspuns d-nei lidiamuraru , 11 feb. ... dorina1964 dorina1964 D-l avocat , dv ați dat un raspuns d-nei LidiaMuraru , 11 feb. 2023 privitor la faptul ca dânsei i se pare ca Gift Of Legacy este pacaleala ( ,,I se ... (vezi toată discuția)