petr3 a scris:
data viitoare numai platii pentru chestii de genul. mi se pare absurd sa dai bani pe site-uri de anunturi cand tu ar trebui de fapt sa iei bani vanzand "marfa" care o ai. ti-as zice sa te duci sa le faci o vizita la departament :))
Nu este deloc absurd, ci foarte logic si necesar. Este un site de vanzari, iti poti publica anuntul gratuit la fel ca toti ceilalti, insa daca vrei avantaje, platesti pentru asta. Este un site foarte rezonabil din acest punct de vedere.
Ce vizita la departament ?!?
Parerea mea e ca fapta este inselaciune, pentru ca ei au incasat banii, insa nu au prestat serviciul pentru care au fost platiti (e topic retoric, imi dau singur sfaturi).
Nu mai scriam aici, insa am platit din nou si iar sunt inselat.
Am promovat din nou un anunt si vazand ca nu apare, le-am sesizat acest fapt. Vazand ca tot nu apare, am filmat cu telefonul mobil in timp de dadeam zeci de refresh-uri la pagina, pana a inceput sa-mi tremure mana in care tineam telefonul. Anuntul meu nu a aparut deloc, celelalte aparand de mai multe ori. Daca imi explica cineva cum sa atasez filmuletul, va puteti convinge.
Deci nu mi se pare deloc absurd sa platesti pentru ca produsul tau sa aiba vizibilitate sporita pe site, insa si ei trebuie sa-si respecte obligatia. Le-am si scris sa-si faca un program care sa le repete in mod egal anunturile promovate, de la primul la ultimul, dupa care sa reia promovarea in aceeasi ordine. Banuiesc ca este posibil.