avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Anunt de vanzare pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Anunt de vanzare pe internet

Buna ziua.
Am pus un anunt de vanzare pe un site de specialitate si, din dorinta de a vinde mai repede, am platit pentru promovarea anuntului. Problema pe care o am este ca anuntul nu este promovat in mod corecpunzator. Vazand ca am putine vizualizari la anuntul meu, am inceput sa deschid eu pagina dupa pagina si sa dau refresh-uri si am constatat ca anuntul meu nu aparea deloc, in timp ce celelelte anunturi apareau de mai multe ori. Am sesizat de mai multe ori moderatorii de pe site cerandu-le ca si anuntul meu sa apara de exact atatea ori cat apar si celelelte (nu mai spun ca eu l-am promovat prin SMS, asta avand un cost dublu fata de promovarea prin card).Desi au citit reclamatiile mele, moderatorii nu au promovat nici atunci corespunzator anuntul, aparand mult mai rar in raport cu celelalte. Spun asta pentru ca am verificat din nou si am constatat ca anuntul meu nu apare deloc in timp ce altele apar de mai multe ori.
Daca poate sa-mi spuna cineva cum sa procedez, pentru ca banii i-am platit.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eder , utilizator 17:19, 24 Iulie 2016
data viitoare numai platii pentru chestii de genul. mi se pare absurd sa dai bani pe site-uri de anunturi cand tu ar trebui de fapt sa iei bani vanzand "marfa" care o ai. ti-as zice sa te duci sa le faci o vizita la departament :))
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2016
petr3, utilizator
petr3 a scris:

data viitoare numai platii pentru chestii de genul. mi se pare absurd sa dai bani pe site-uri de anunturi cand tu ar trebui de fapt sa iei bani vanzand "marfa" care o ai. ti-as zice sa te duci sa le faci o vizita la departament :))

Nu este deloc absurd, ci foarte logic si necesar. Este un site de vanzari, iti poti publica anuntul gratuit la fel ca toti ceilalti, insa daca vrei avantaje, platesti pentru asta. Este un site foarte rezonabil din acest punct de vedere.
Ce vizita la departament ?!?
Parerea mea e ca fapta este inselaciune, pentru ca ei au incasat banii, insa nu au prestat serviciul pentru care au fost platiti (e topic retoric, imi dau singur sfaturi).

Nu mai scriam aici, insa am platit din nou si iar sunt inselat.
Am promovat din nou un anunt si vazand ca nu apare, le-am sesizat acest fapt. Vazand ca tot nu apare, am filmat cu telefonul mobil in timp de dadeam zeci de refresh-uri la pagina, pana a inceput sa-mi tremure mana in care tineam telefonul. Anuntul meu nu a aparut deloc, celelalte aparand de mai multe ori. Daca imi explica cineva cum sa atasez filmuletul, va puteti convinge.

Deci nu mi se pare deloc absurd sa platesti pentru ca produsul tau sa aiba vizibilitate sporita pe site, insa si ei trebuie sa-si respecte obligatia. Le-am si scris sa-si faca un program care sa le repete in mod egal anunturile promovate, de la primul la ultimul, dupa care sa reia promovarea in aceeasi ordine. Banuiesc ca este posibil.
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2016
eder, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare anunt olx SabinBogdan SabinBogdan Buna ziua ! Voi incerca sa fiu cat mai scurt si concret in legatura cu acest subiect : Am inceput sa am suspiciunea ca site-ul de publicitate OLX incearca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un site de anunturi intermedieri intermedieri Buna seara ! Am o agentie imobiliara ,care isi promoveaza proprietatile pe diverse site-uri ,printre care si OLX.In ultima vreme,pe acest portal unde se ... (vezi toată discuția)
Stergere mesaje de catre moderator nucu$ nucu$ Am incercat sa sterg mesaje dublate.Nu functioneaza comanda.De ce ??? (vezi toată discuția)