avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... stergere mesaje de catre moderator
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

stergere mesaje de catre moderator

Am incercat sa sterg mesaje dublate.Nu functioneaza comanda.De ce ???
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 02:12, 3 Decembrie 2009
Cred ca mesajul e pe un topic unde nu sunteti moderator.
Pe topicurile unde nu sunt moderator, nu apare link-ul de steregere.
Asa este. Administratorii site-ului v-au dat dreptul sa stergeti doar pe topicurile unde sunteti moderator. Pe celelalte pot sterge doar moderatorii de acolo.
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2009
Iulian MANEA, Contabil
Asta am semnalat sieu:Nu-mi pot exercita dreptul:sorry: (apasand pe butonul "Sterge")
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2009
nucu$, utilizator
Scrieti un mesaj privat catre unul din administratorii pe care ii vedeti online la un moment dat...si va rezolva situatia. :)

Alte discuții în legătură

Butonul edit ContSters47264 ContSters47264 Nu imi functioneaza butonul edit, am incercat in repetate randuri sa corectez ceva ,si nu pot efectua modificariile. (vezi toată discuția)
Topic citit/necitit ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE nu stiu de ce , dar de catva timp topicurile citite de mine raman in continuare galbene, nu se mai albesc ca inainte. am gasit un topic asemanator al d-lui ... (vezi toată discuția)
Nu se posteaza raspunsul ContSters109653 ContSters109653 Am o problema. Raspund, dau publicare dar raspunsul nu se posteaza . Am apelat atunci la un tertip. Am deschis alt ecran, am postat un semn grafic am dat ... (vezi toată discuția)