avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achiziție produse in Romania de o firma din alt stat ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achiziție produse in Romania de o firma din alt stat membru

Buna ziua. Am o situație care mă depășește. Am o firma într-un stat membru, eu stand în Romania. Daca cumpăr anumite produse cu livrare in Romania, care este procedura? De exemplu o firma din germania cumpără o apa cu livrare in Romania. Ce probleme poate intampina,
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:11, 16 Februarie 2020
Este foarte important locul cumpararii si cel al vanzarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert online (vanzare la distanta) intracomunitar si tva-ul in factura Discreet Discreet Buna ziua, Operez un magazin online prin care vand produse in regim de vanzare la distanta atat in Romania cat si in spatiul intracomunitar. Nelamurirea ... (vezi toată discuția)
Tva la marfa second-hand kerekesmargo kerekesmargo Buna ziua ! art.1522 din codul fiscal - regimul special pentru bunurile second-hand- se refera si la haine. ,exista ceva reglementari speciale in privinta ... (vezi toată discuția)
Facturi externe adrianabresug adrianabresug suntem platitori de tva si vrem sa facem o livrare externa catre o persoana fizica din belgia ,factura se face cu tva ?Numai in cazul in care ni se transmite ... (vezi toată discuția)