avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ranire pieton
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ranire pieton

Bună ziua,

În drumul meu spre casa, noaptea, am fost deranjata de farurile conducătorului din partea opus și nu am observat pe sensul meu de mers ca sunt 2 bicicliști. Aceștia nu erau echipați corespunzător pentru traseul de noapte și l-am agățat pe unul din ei cu oglinda. Acesta nu a căzut, ba chiar a venit pe bicicleta pana în locul unde am oprit, tatal lui aducând injurii și țipând la mine. Tatăl a insistat sa cheme o ambulanta, nu am avut nimic împotriva. A ajuns la spital unde ii s-a pus diagnosticul de contuzie ușoară. Menționez ca nu conduceam cu viteza, fiind în localitate. Am stat foarte mult la politie unde m-am așteptat sa dau o declarație în scris, însă nu a fost asa. Polițistul a completat fisa lui, enuntand pe scurt ce s a întâmplat. Soțul meu, de fata când discutam cu polițistul, mi-a spus ca am afirmat ca am văzut bicicliștii la vreo 6 metri, lucrul de care eu nu îmi amintesc. Am fost încadrată la neacordare de prioritate, însă mă macină foarte tare faptul ca nu am dat atenție sporita întrebării polițistului. Ce pot face în acest caz?

Alte discuții în legătură

Accident biciclist pe trecerea de pietoni dilemamare dilemamare Nu stiu daca postez corect aici, dar as vrea sa pun o intrebare pt cine se pricepe cat de cat la legea rutiera in acest caz, momentan neavand un raspuns de la ... (vezi toată discuția)
Lovire biciclist Anonim5588 Anonim5588 Buna ziua. Am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta. Circulam pe un drum cu dublu sens care se intersecta cu un drum cu sens unic spre stanga. Intentia ... (vezi toată discuția)
Accident vatamare corporala biciclist cmedith cmedith Buna seara, am o situatie in care sunt implicat: fiind ora 17:40 afara este intuneric, drum neiluminat, plecam de la lucru si la intersectia cu drumul ... (vezi toată discuția)