avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Adeverința facultate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Adeverința facultate

Buna ziua,am o întrebare.am fost studenta in perioada 2004-2008 ,dar nu am dat licența.o perioada am fost plecată din țara,dar acum am nevoie de o adeverința de studii,pt angajare.cei de la facultate zic ca și au schimbat baza de date,iar promoțiile dinainte de 2012 nu le mai găsesc.cum trebuie procedat?unu ar fi verificări in arhiva,dar atat tinp cât am retras dosarul după absolvire nu știu ce găsesc.doi ar fi o adeverința veche care am primit o in urma cu câțiva ani tot așa pt angajare.dar dacă totuși nu îmi eliberează una noua cum pot demonstra legal ca am fost studenta acolo(probabil am chitanțele,carnetul de student și adeverința de care am scris mai sus.si as vrea sa știu dacă mai exista vreo șansa după atâția ani sa mi dau licența?exista un termen după terminarea facultății,o perioada in care se poate da?multumesc anticipat pt răspunsuri

Alte discuții în legătură

Mi s-a facut o nedreptate? ajutor! baluioan baluioan Va rog daca se poate sa ma lamuriti, am absolvit la o facultate particulara ce nu este acreditata din Timisoara in sitem de patru ani promotia 2003-2007 ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata dumi32 dumi32 Buna ziua, As dori sa va intreb, in cazul in care un participant la concursul de ocupare a unui post contractual (SSD) studii superioare de scurta durata ... (vezi toată discuția)
Echivalare master ContSters241292 ContSters241292 În 1989 am absolvit facultatea de matematica-fizica, de 3 ani, cu diploma de stat. În perioada 2003-2006 am continuat studiile, deci am facut diferentele, ... (vezi toată discuția)