avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Aviz liberă practica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Aviz liberă practica

Lucrez ca asistent medical in spital, am niste credite restante pe anul 2019. Conform politicii OAMMR erau 2 cursuri cu bani si unul gratuit anul trecut.Anul acesta ma rog de ei sa mi le recuperez cu bani pe toate...in fine. Din anumite motive s-a îngreunat obținerea creditelor necesare obținerii avizului de libera practica, desi am urmat 2 din cursuri.Cei de la spital ma amenința ca nu îmi dau banii pe Ianuarie pentru ca nu am avizul de libera practica.Va rog sa daca puteți sa îmi spuneți daca pot face ceva in sensul asta
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2020
cavalli35, utilizator

Alte discuții în legătură

Cursuri perfectionare profesionale cu bani? anemones anemones Buna ziua, Asistentele medicale sunt membre ale OAMMR,o organizatie profesionala a a asistentilor din Romania.Pentru aceasta,cotizeaza lunar si trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cursuri profesionale cu bani - oammr anemones anemones Subiect: Cursuri perfectionare profesionale cu bani? Buna ziua, Asistentele medicale sunt membre ale OAMMR,o organizatie profesionala a a asistentilor din ... (vezi toată discuția)
Certificat libera practica vik59 vik59 Buna ziua! Sunt asistent medical principal la un spital judetian. Anual imi solicita sa aduc ,, certificat libera practica\". Acest certificat se obtine prin ... (vezi toată discuția)