avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Meditatii online
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Meditatii online

Buna ziua! As dori sa fac meditatii online prin intermediul propriului meu site. Care ar fi pasii de urmat pentru a face aceasta activitate in mod legal?
Precizez ca momentan nu am PFA sau orice altceva.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Site cu jocuri online camiha camiha Buna ziua, Cunoaste cineva care sunt pasii de urmat, din punct de vedere juridic, pentru a realiza un site cu jocuri online, mai exact biliard? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare fotografii online SandaP SandaP Buna ziua, As dori sa fac un shop online, obiectul de activitate fiind vanzarea unor poze (prin download deci nu livrare fizica). V-as fi recunoscatoare ... (vezi toată discuția)
Vanzare de haine second hand-online iuliadiaconu1 iuliadiaconu1 Buna ziua, Imi doresc sa vand produse second hand online, indeosebi haine. Nu detin site si promovarea s-ar face exclusiv pe retele de socializare. Inainte ... (vezi toată discuția)