avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare fotografii online
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare fotografii online

Buna ziua,

As dori sa fac un shop online, obiectul de activitate fiind vanzarea unor poze (prin download deci nu livrare fizica). V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu urmatoarele intrebari:
- in situatia in care am deja un pfa (cu impozit pe norma de venit si domeniu de activitate webdesign) mai este nevoie sa infiintez o firma?
- daca pot lucra pe baza pfa-ului, trebuie modificat in vreun fel?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: SandaP , utilizator 19:56, 19 Octombrie 2011
NU MAI ESTE NECESAR
Sanda daca vrei sa comercializezi pozele prin intermediul site-ului cred ca ai nevoie fie sa adaugi cod CAEN pentru realizari foto fie sa treci incasarile de pe poze la drepturi de autor.

Daca vrei doar sa realizezi un shop online - te ocupi doar de partea de administrare a site-ului nu mai ai nevoie de nimic
este cumva vorba de intermediere la vanzare de poze? adica ele se iau de undeva si se vand mai departe? in cazul asta n-ar fi nevoie de un caen pentru activitati de comert? pentru ca se obtine venit din vanzarea efectiva a pozelor nu din facerea lor
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2011
georgeenciu, utilizator
Nu, este vorba de comercializarea de poze realizate de mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pet shop online pfa Marrgot Marrgot Buna ziua! Am deja un PFA si as dori sa deschid un pet shop online tot pe acest PFA. Pet shopul va comercializa doar accesorii (jucarii, articole de igiena, ... (vezi toată discuția)
Coduri caen necesare StefanPetruCornel StefanPetruCornel Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA prin intermediul caruia sa ofer urmatoarele servicii in mediul online: 1) Servicii online de realizare software si ... (vezi toată discuția)
Afacere nouă de producție și vânzare online. pfa sau srl? l1denn l1denn Bună seara, vreau să deschid o mică afacere de cravate handmade. Realizarea cravatelor o face un prieten care lucrează în domeniu. Totul va fi doar ... (vezi toată discuția)