avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare

Incadrare
Cel mai recent răspuns: Bibliote , utilizator 11:04, 24 Februarie 2020
Detaliati problema dvs.
Buna ziua! Ma numesc Corina Coman si sunt bibliotecar din anul 1991, la Scoala Gimnaziala Nr. 2 Modelu. In prezent am 29 de ani in aceasta unitate de invatamant. In anul 2003, am terminat Scoala Postliceala - Bibliotecar-Arhivar. In anul 2008 am absolvit Facultatea de Management Brasov- Economist. Pana in anul 2017 am fost incadrata bibliotecar I A ,cu studii postliceale. Din acel an , unitatea nu m-a anuntat ca am fost platita pana in acest moment, cu studii medii. Analizand legea, am constatat o nedreptate. Legea cadru nr.153 din 28 iunie spune in art 14 ca: Pentru functiile didactice auxiliare, care nu se regasesc in prezenta anexa, se vor utiliza salariile de baza din anexele la prezenta lege, corespunzator fiecarui domeniu de activitate din sistemul bugetar. Ministerul Educatiei Nationale in colaborare cu Ministerul Muncii si Ministerul Justitiei, va emite un ordin, in termen de 30 de zile de la publicarea prezentei legi , un nou ordin privind reglementarea functiilor cu statut personal didactic auxiliar, aplicandu-se in mod corespunzator celelalte prevederi aplicabile personalului didactic. In ordinul nr. 3058/2018 16 ianuarie 2018 apare si functia de bibliotecar cu postliceala. Nu stiu unde sa ma duc, pentru ca unitatea nu m-a ajutat cu nimic. Nemultumirea mea este ca un muncitor sau o femeie de serviciu cu studii medii asa cum sunt si eu incadrata in acest moment , are un salariu cu 200 de lei mai putin ca mine. Intrebarea mea este ce pot face cu aceste diplome, cu anii in care am invatat si am ajuns la un alt nivel. Va rog insistent daca ma puteti ajuta, Multumesc anticipat.
Buna ziua! Ma numesc Corina Coman si sunt bibliotecar din anul 1991, la Scoala Gimnaziala Nr. 2 Modelu. In prezent am 29 de ani in aceasta unitate de invatamant. In anul 2003, am terminat Scoala Postliceala - Bibliotecar-Arhivar. In anul 2008 am absolvit Facultatea de Management Brasov- Economist. Pana in anul 2017 am fost incadrata bibliotecar I A ,cu studii postliceale. Din acel an , unitatea nu m-a anuntat ca am fost platita pana in acest moment, cu studii medii. Analizand legea, am constatat o nedreptate. Legea cadru nr.153 din 28 iunie spune in art 14 ca: Pentru functiile didactice auxiliare, care nu se regasesc in prezenta anexa, se vor utiliza salariile de baza din anexele la prezenta lege, corespunzator fiecarui domeniu de activitate din sistemul bugetar. Ministerul Educatiei Nationale in colaborare cu Ministerul Muncii si Ministerul Justitiei, va emite un ordin, in termen de 30 de zile de la publicarea prezentei legi , un nou ordin privind reglementarea functiilor cu statut personal didactic auxiliar, aplicandu-se in mod corespunzator celelalte prevederi aplicabile personalului didactic. In ordinul nr. 3058/2018 16 ianuarie 2018 apare si functia de bibliotecar cu postliceala. Nu stiu unde sa ma duc, pentru ca unitatea nu m-a ajutat cu nimic. Nemultumirea mea este ca un muncitor sau o femeie de serviciu cu studii medii asa cum sunt si eu incadrata in acest moment , are un salariu cu 200 de lei mai putin ca mine. Intrebarea mea este ce pot face cu aceste diplome, cu anii in care am invatat si am ajuns la un alt nivel. Va rog insistent daca ma puteti ajuta, Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare ccorina68 ccorina68 Am o vechime de 29 de ani in invatamant ca bibliotecar! In 2003,, am absolvit Scoala Postliceala de Bibliotecar -Arhivar si in anul 2008 , Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Loc de munca gabriela09 gabriela09 Administrator financiar (patrimoniu )studii superioare intr-o scoala ce reprezinta ca post si in grila de salariu se incadreaza .va multumesc (vezi toată discuția)
Incadrare post biliotecar comunal herchea catalin herchea catalin sunt angajat bibliotecar la o primarie comunala din anul 2006 pe post cu studii medii.In anul 2008 am absolvit cursurile facultatii \"Universitatea Gheorghe ... (vezi toată discuția)