avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Prescripție datorie furnizor
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Prescripție datorie furnizor

Am o societate comercială cu activitatea incheiata (suspendata) in 2014 si acum un furnizor mi-a trimis notificare de neplata a unor sume restante din noiembrie 2013 (acum în februarie 2020 am primit notificarea). Intrebarea mea este daca firma respectiva mai are dreptul sa imi ceara sumele respective ,până acum nu am fost notificati de aceste datorii si daca nu sau prescris datoriile respective. Ce ar trebui sa fac in aceata situatie?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2020
meliandreea, utilizator

Alte discuții în legătură

Clauza abuziva firma de telefonie mobila adelinaromina adelinaromina buna ziua in sept 2013 firma mea a incheiat un contract cu cosmote. in august 2014 am observat ca agentul cu care am incheiat contractul imi activase o ... (vezi toată discuția)
Datorii de 3 ani. sa le platesc? ministru_ ministru_ Buna ziua! Am si eu o problema. Zilele trecute mi-a venit o notificare de la un fost furnizor cum ca nu am achitat 2 facturi intocmite in luna februarie 2006. ... (vezi toată discuția)
Chemat in judecata pentru o factura restanta din 2002? Dumea Anca Dumea Anca Am cerut incheierea unui abonament de telefonie din 2002.Probabil dupa cererea facuta au mai considerat inca o luna de abonament.Acum am primit o notificare de ... (vezi toată discuția)