avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Mentinerea in functia publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Mentinerea in functia publica

Buna ziua! Sunt functionar public U.A.T.(femeie)si doresc mentinerea in functia publica pana la varsta de 65 ani cf Codului Muncii si cf Deciziei nr. 387/2018 referitoare la excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 53 alin. (1) teza întâi din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice și ale art. 56 alin. (1) lit. c) teza întâi din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii .
Varsta actuala 62 ani si 3 luni. Pana acum mi-a fost prelungit contractul cu perioade de 3 luni, respectiv 1 an. Este intemeiata si cu castig de cauza cererea mea? Care este procedura legala?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
anabobyuta, utilizator

Alte discuții în legătură

Cerere prelungire virsta de pensionare femei freeanifer freeanifer Virsta standard de pensionarea a mea este de 60 ani si 10 luni si a avut loc pe data de 2,06.2018 conform legii cind mi s-a interupt contractul de munca si am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt angajat la stat, respectiv spital municipal, ... Alex2800 Alex2800 Buna ziua, sunt angajat la stat, respectiv spital municipal, ies la pensie in Martie anul viitor ( 2023 ) , am dreptul să rămân în continuare în câmpul ... (vezi toată discuția)
Aplicare decizie ccr contract de munca poena poena Speța este următoarea: O angajată solicita în scris angajatorului să-i permită continuarea activității, bazându-se pe o decizie a CCR care prevede ca ... (vezi toată discuția)