avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire teren in zona inițială
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire teren in zona inițială

Buna ziua!
Aș dori un sfat pertinent pentru a-mi recupera terenul moștenit de la tatăl și unchiul meu.Mentionez că ca aceștia aveau teren intravilan in sos.Giurgiului și au primit terenul,după Revoluție,in Popești Leordeni, teren extravilan,arabil cu o valoare mult inferioară terenului din sos.Giurgiului.
As dori sa intru in posesia acestui teren in zona inițială,așa cum este stipulat în actul de proprietate al tatălui meu și al fratelui sau dar nu știu ce și cum trebuie să fac.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:01, 12 Februarie 2020
Nu aveti ce sa faceti.daca autorii dvs au acceptat la acel moment terenul în zona respectivă .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune danielapreda danielapreda Buna ziua, Tatal meu a decedat in august 2015 iar mama in decembrie 2015. Noi suntem doi frati si am dori sa facem succesiunea. Cand a facut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Istoric proprietari teren extravilan AlinBR AlinBR Ca o scurta introducere doresc sa precizez că m-am nascut la sat iar apoi am plecat la studii si nu am mai revenit pana acum 2 ani cand m-am mutat din nou in ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac stefan_constanta stefan_constanta 01.05.2008 A DECEDAT TATAL MEU SI A RAMAS MAMA FRATELE MEU SI EU TATAL AVAND UN TITLU DE PROPIETATE ... (vezi toată discuția)