avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare proces

Buna seara, in luna octombrie am depus la executor cerere pentru proprire asupra pensiei de intretinere din partea tatalui.
Tatal meu a deschis in tribunal dosar impotriva mea respingand cererea de proprire, cerand cheltuieli de judecata.
Pana in Martie trebuie depusa cerere, eu doresc sa duc procesul spre final fara a mai depunde cerere impotriva lui. Se poate face aceasta cerere, mentionand ca doresc sa inchei procesul de proprire, si in cazul in care cheltuielile de judecata trebuiesc platite de catre mine acestea sa fie oprite din pensia de intretinere ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata achitare soranacn29 soranacn29 Buna ziua, am pierdut un proces legat de pensia de intretinere cu tatal meu si sunt obligata la plata cheltuielilor de judecata. Cum se pot achita aceste ... (vezi toată discuția)
Va rog, un sfat in legatura cu o succesiune m_munteanu m_munteanu Am si eu o problema si indraznesc sa va cer ajutorul. Tatal meu a decedat acum trei ani, singurii mostenitori ai unui apartament fiind eu si sora mea (parintii ... (vezi toată discuția)