avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu

Bună ziua! Datoria către o firma de telefonie poate deveni titlu executoriu? Mai pe scurt un fost abonament la Telekom de care nu am fost mulțumit ptr. Ca dacă se stârnea puțin vânt rămâneam fără televiziune, am cerut rezilierea contractului și mi sa zis ca nu se poate decât dacă achit contravaloarea contractului, nu mi se pare corect sa plătesc ceva ce nu am, am plătit doar ultima luna, acum mam trezit de la cei de la kruk mandatar al investcapital Ltd Malta ca vor începe procedurile de executare silita, țin sa precizez ca, contractul a fost încheiat în 2016 cu telekom
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:22, 13 Februarie 2020
Nu au cum sa inceapa executarea silita pana nu obtin titlu executoriu. Adica, trebuie sa va actioneze in instanta si sa solicite instantei sa pronunte o hotarare prin care sa va oblige sa achitati. Daca este din 2016, vedeti care este data scadenta a facturilor. Daca au trecut mai mult de 3 ani sunt sanse sa se fi prescris dreptul. In momentul in care va actioneaza in instanta formulati intampinare cu ajutorul unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere valoare redusă cornel2222 cornel2222 Bună seara, dacă mă poate ajuta cineva cu o lămurire ce înseamnă cererea cu valoare redusă, pe portalul judecătoriei apar cu un dosar înaintat de ... (vezi toată discuția)
Cerere cu valoare redusă cornel2222 cornel2222 Bună ziua, un vechi contract de la Telekom a fost dat către Invest capital Ltd Malta care la rândul lor au făcut către judecătorie o cerere cu valoare ... (vezi toată discuția)
Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare. bună ziua!cu ... Adevar2 Adevar2 Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare. Bună ziua!Cu deosebit respect, vă rog să-mi dați un sfat pentru următoarea situație:La data de 19 ... (vezi toată discuția)