avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Funcționar public cu statut special
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Funcționar public cu statut special

Vreau o definiție generală, nu o trimitere la legea 360/2002 cum a făcut avocatul Dan Toma. Dacă „funcționar public cu statut special” ar însemna (doar) „polițist”, atunci în textele legilor s-ar fi scris „polițist”. Ar fi fost mai simplu și s-ar fi făcut economie de... cuvinte, cerneală, hârtie și timp!
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 17:36, 13 Februarie 2020
Statutul special este definit de către legiuitor. Penitenciarele, de asemenea. [ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2020
Ionica Porumbel, Consultant in arhivarea documentelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public cu statut special dorinjean dorinjean Buna ziua, Va rog frumos daca poate cineva sa-mi defineasca notiunea de functionar public cu statut special Sau sa-mi indicati unde gasesc definita aceasta ... (vezi toată discuția)
Ajutor social in caz de deces pavellevap pavellevap Va rog sa mi spuneti daca: 1. In anul 2012 se plateste ajutorul social in caz de deces prevazut de art. 24 al Legii nr. 284/2010 si cel prevazut de ... (vezi toată discuția)
Încetare raport de serviciu raducris77 raducris77 Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea situatie cu rugamintea de a-mi comunica opiniile dvs.: Conform deciziei Deciziei Inaltei Curti de Casatie si ... (vezi toată discuția)