avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Date obligatorii pagina Contact - site
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Date obligatorii pagina Contact - site

Buna ziua,

M-ar ajuta foarte mult un raspuns din partea dvs.

Refac un site web si ma intereseaza sa stiu daca este obligatoriu ca in pagina de contact sa apara:
- Numarul din registrul comertului
- Codul de identificare fiscala
- Capital social

Cele 3 puncte oricum apar pe site in paginile:
- Termeni si conditii
- Politica de confidentialitate
- Politica de cookies

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Protectia datelor conform rgpd - website vladmaria04 vladmaria04 Buna ziua! daca pe website-ul meu am o singura subpagina cu formular de contact, unde se cer doar e-mailul si textul mesajului clientilor, fara nume, date de ... (vezi toată discuția)
Termeni legali necesari la implementarea unui website? ankiutel ankiutel Dezvolt un site web in Wordpress unde prezint serviciile mele de design web si design grafic pe care le pot presta, si am ajuns la partile mai putin cunoscute ... (vezi toată discuția)
Comert on line bobams bobams Buna ziua, Am cateva intrebari despre legalitatea comertului electronic cu produse it. Firma exista deja, platitoare de TVA, inregistrata in reg operatiunilor ... (vezi toată discuția)