avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cerere pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cerere pensie

Buna zia . Deoarece nu mai locuiesc in Romania ci in Italia unde am rezidenta permanenta , unde pot depute cerere de pensionare la implinirea varstei de 65 de ani ?

Alte discuții în legătură

As avea nevoie de cineva care sa completeze niste formularele ... aliz vasilescu aliz vasilescu As avea nevoie de cineva care sa completeze niste formularele E 205-P5000 si E 210-P6000 pentru pensionarea sotului meu care e rezident in Italia dar are si ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba rezidenta din românia în italia într-o cerere de pensionare? recent am depus o cerere pentru ajutor social în italia și ... lilianastefanica lilianastefanica Recent am depus o cerere pentru ajutor social în Italia și mi-a fost respinsă pe motiv de rezidenta. Eu am rezidenta în Italia de 15 ani dar acum am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o opinie in urmatoarea speta: ... Marian Hainagiu Marian Hainagiu Buna ziua, Va rog ajutati-ma cu o opinie in urmatoarea speta: -sunt pensionat anticipat partial(cu penalizare) cu mai mult de 2 ani pana la împlinirea ... (vezi toată discuția)