avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... As avea nevoie de cineva care sa completeze niste ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

As avea nevoie de cineva care sa completeze niste formularele ...

As avea nevoie de cineva care sa completeze niste formularele E 205-P5000 si E 210-P6000 pentru pensionarea sotului meu care e rezident in Italia dar are si ani munciti in Romania si a implinit 65 de ani. Ati putea sa-mi indicati pe cineva care contra cost ar putea completa aceste formulare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:36, 5 Noiembrie 2024
Formularele sunt completate de către instituţia care instrumentează cererea pentru perioadele de asigurare realizate conform legislaţiei pe care o aplică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contact de munca in italia carare gianina carare gianina buna seara ma numesc gianina si muncesc de 2 ani in italia cu contact de munca de 4 ore in meseria de badanta , contactul este inregistrat la inps in ... (vezi toată discuția)
Munca in italia popem popem Buna dimineata Am lucrat in Italia la un camin de batrani timp de cinci ani, pontata patru ore /zi pot ... (vezi toată discuția)
Domiciliez in strainatate. cum mi se stabileste dreptul la pensie? hANGHIUC hANGHIUC am 58 de ani ,lucrez in italia din 2003 cu documente ,in romania pot iesi la pensie de drept .intrebarea mea mi se poate calcula inpreuna atit anii de vechime ... (vezi toată discuția)