avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator versus Director General intr-un SRL ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator versus Director General intr-un SRL (Fisa Postului)

Buna ziua,

Am de incheiat un contract de munca intre mine ca administrator (sunt asociat unic deci nu exista AGA sau CA) si mine ca director general.

In fisa posului - Art.6 Relatiile - este scris corect asa?

6. Relaţiile:
a. Ierarhice (control, îndrumare, posturi supervizate):
• se subordonează: Administratorului societăţii
• are în subordine: Toţi directorii de departamente
b. Funcţionale (colaborare, pe orizontală): Cu toate departamentele funcţionale din firmă
c. Reprezentare (colaborare, consultanţă): Cu administraţia publică centrală şi locală, cu persoane fizice sau juridice din exteriorul organizaţiei cu care se stabilesc raporturi economice, juridice sau alte forme de colaborare etc.

Si intrebarea 2: Daca nu am momentan departamente in firma (Financiar-Contabil, Administrativ, Resurse Umane etc.), ele pot aparea in fisa postului ? Sau specific doar ce am...

Cu multumiri!

Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2020
grunwald, utilizator
Cel mai recent răspuns: grunwald , utilizator 10:43, 16 Februarie 2020
Da, pot aparea ... se poate emite o organigrama - stat de functiuni - a societatii pe departamente.
Dar daca nu am departamente, ci un simplu contabil, acestea mai apar in Fisa Postului anexa la CIM? Asta era intrebarea... Multumesc.
Nu ar trebui sa apara ... adaptati acea fisa a postului la realitatea din societatea respectiva.
Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
6. Relaţiile:
a. Ierarhice (control, îndrumare, posturi supervizate):
• se subordonează: Administratorului societăţii
• are în subordine: Personalul din cadrul firmei
b. Funcţionale (colaborare, pe orizontală): Cu serviciile din cadrul firmei

Asa o fi bun ? Practic avem administrator, director general si personal de executie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte fisa postului spalator vehicule, cor 914201 noiembriesm noiembriesm Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu fisa postului pentru Spalator Vehicule. noiembriesm@gmail.com. Multumesc (vezi toată discuția)
Fise de post gbrlcostache gbrlcostache Va rog din suflet ajutati-ma si pe mine cu niste fise de post.Ma intereseaza meseriile de mecanic locomotiva, lacatus montator, tehnician protectia ... (vezi toată discuția)
Fisa postului director restaurant si supraveghetor cameriste AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Are cineva macar una din aceste doua? nu am reusit deloc sa gasesc nicaieri:(( multumesc (vezi toată discuția)