avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vatamare in spatiul comun
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vatamare in spatiul comun

Buna ziua,

Ma numesc Luciana si locuiesc in Bucuresti.
Doresc sa stiu daca ma puteti ajuta cu un raspuns referitor la o problema pe care o am cu vecinul meu.
Acest vecin ma hartuieste si chiar ieri a dat in mine.
Vreau sa stiu daca pot depune filmarea video cu vecinul care zilnic imi face viata amara.
Mentionez ca mi-am pus camera video in camera comunca dar aceasta camera comuna este delimitata de vecinul meu cu un ceolofan (acest vecin nu poate fi vazut exact ci doar umbra lui. Am pus aceasta camera deoarece in ultima perioada au fost toate tipurile de amenintari, acest vecin a specificat ca intru in partea lui si fur, ceea ce nu este adevarat si am pus camera sa demonstrez ca eu stau doar in partea mea. De asemenea am pus sa demonstrez ca lasa usa deschisa special sa se faca frig in camera, mentionez ca el nu plateste gazul, tot tine ca pentru el este hol de trecere si nu ii este necesara caldura. In schimb, in partea mea am baia si bucataria si nu pot sta in frig. Mentionez ca este casa nationalizata si nu poate fi impartita decat cu acordul vecinului(acesta nu doreste sa ne separam)
O sa va descriu pe scurt ca eu am deschis un proces de partaj pentru acea camera , acesta a mers bine timp de doi ani, martorii mei au fost acceptati, am avut probe ca acea camera a fost dintotdeauna baie si bucatarie si ca nu am sau nu detin o alta baie si bucatarie, am avut si expert care a realizat o schita acceptata in scris de ambele parti, insa a patra judecatoare a respins dosarul legandu-se ca in acte scrie hol si nu camera (chiar daca aceasta este camera de 27 metri patrati si NU este hol de bloc(se poate partaja cu usurinta), Nu am reusit sa ma apar mai departe deoarece la scurt timp avocatul meu de 34 ani a murit de cancer si pentru ca timpul a fost prea scurt , urmatorul avocat pe care l-am gasit in regim de urgenta nu a avut timp sa se documenteze suficient de proces si am pierdut in instanta mare ca nu am suficiente dovezi. Acest verdict al judecatoarei a fost dat in octombrie anul trecut si nu stiu daca mai exista vre-o sansa sa ma pot separa de acest vecin.
Doresc sa stiu daca am voie sa dau aceasta filmare politistilor, vreau sa stiu daca ma amendeaza sau daca patesc ceva daca am filmat intr-un spatiu comun. Repet ca este in legitima aparare, sa demonstrez ca acest vecin face rau voit si ma condamna de lucruri pe care nu le fac plus ca ma loveste. As dori sa mai stiu daca pot cere ordin de protectie deoarece , cel care sta in acel spatiu comun care imi face viata amara, este ruda cu cel cu care m-am judecat.

Astept raspunsul dumneavoastra.
Cu respect!
Buna ziua,

Ati formulat apel impotriva hotararii pronuntate? Apelati la un avocat pentru o analiza clara. Sut multe aspecte care trebuie discutate, In primul rand, eu personal nu am reusit sa vizualizez bunul care este de partajat. In privinta vatamarii, ati scos certificatul medico-legal? In principiu se poate uzita de acea filmare, dar trebuie discutat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune in ap detinut partial de pmb ponomina ponomina Buna ziua, Am pe scurt urmatoarea situatie. Un apartament de 5 camere din care detin 3 camere+dependinte cumparate de la ICRAL FOISOR in urma cu 15 ani cu ... (vezi toată discuția)
Dreptul de preemtiune / eu si statul paius paius Buna ziua, Buna ziua / Ma poate ajuta cineva cu un sfat?,o indrumare? o sugestie? / Cazul meu este urmatorul: Locuiesc intr-un imobil format din parter si un ... (vezi toată discuția)
Oricine poate capta imagini video din holul blocului? Costica33 Costica33 Spuneti-mi va rog daca un vecin are dreptul - persoana fizica - presedintele asociatiei de proprietari - sa inregistreze la el in casa ce se intampla in holul ... (vezi toată discuția)