avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare

Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Am edificat o casa de locuit in anul 1999 cu autorizatie de constructie, .In anul 2000 am inscris-o la primarie fara a avea proces verbal de receptie a lucrarilor. De atunci platesc impozit. Acum ptr. intabulare, primaria mi-a eliberat un certificat de atestare a constructiei in care scrie ca nu am avut autorizatie de constructie. Pot sa intabul casa in aceste conditii? Imi indicati , va rog, si baza legala ? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2020
Dana Schiopu, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxe la inspectoratul de stat in constructii and_alx and_alx Buna ziua, In anul 2007 am obtinut o autorizatie de construire(casa structura lemn P+M) intr-un municipiu resedinta de judet. Un an mai tarziu termin casa si ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate DOROFTEILEGE DOROFTEILEGE Buna ziua, Sunt proprietarul unui teren si locuinta in sectorul 5 al capitalei dobandite prin contract vanzare cumparare, locuinta finalizata in anul 2008. Am ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie vetturia vetturia Doresc sa inscriu constructia de pe terenul propietate(intabulat) la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara.Am autorizatia de constructie si ... (vezi toată discuția)