avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor izolare și spor de clase simultane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor izolare și spor de clase simultane

Va rog să mă ajutați cu un răspuns conform noilor prevederi legale actuale. Sunt educatoare- suplinitor necalificat și aș dori să știu dacă beneficiez de spor de izolare si spor pentru clase simultane(2 grupe de copii). Menționez că lucrez la o școală izolată unde colegii calificați beneficiază de aceste sporuri! Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)
Spor de zona Roxy36 Roxy36 Dacă sunt angajata in învățământ necalificata , am dreptul la spor de zona ? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Sporuri salariale in invatamant: de simultaneitate si de activitate rurala Serbu Serbu Buna ziua! Sunt invatator pensionar intr-un sat din judetul Vaslui. Desfasor activitatea in mod simultan pentru clasele I-a, a III a si a IV a. La salariul ... (vezi toată discuția)