avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amendă
Discuție deschisă în Executare silită

Amendă

Bună ziua! Am lucrat în Germania anul trecut și după 2 luni jumătate am plecat de la locul de muncă, am revenit în România. Eu nu am știut că atunci când pleci trebuie să declar la AOK. În luna noiembrie mi-a venit un plic la adresa unde am stat în Germania cum că aș avea de plătit o amendă în valoare de 3100 de euro. Dacă vreau să revin în Germania și să lucrez, nu se poate ca AOK să îmi retragă lunar o anumită sumă de bani pentru a achita amendă?

Alte discuții în legătură

Problema datorie aok Dani2016 Dani2016 Buna, tuturor sunt nou pe forum si as dori si eu cateva sugestii la rezolvarea problemei mele. In urma cu 1 an an muncit in Germania pentru 2 luni, dupa aprox ... (vezi toată discuția)
Aok germania viorelbv viorelbv Buna ziua ! An 2017 luna noiembrie data de 25,am plecat din germania după ce mi sa facut angajarea de circa luna jumătate,stiam ca sunt angajat ,dar nu am ... (vezi toată discuția)
Intrebare asigurare de sănătate în germania (aok) Marian 2019 Marian 2019 Buna ziua anul trecut am lucrat la o firma in germania vreo 5 luni si nu mia platit la aok acuma eu am plecat in romania , si acuma lucrez la alta firma ... (vezi toată discuția)