avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate cooperativa de consum conf legii 1/2005
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate cooperativa de consum conf legii 1/2005

Buna ziua.Sunt membru cooperator intr-o societate cooperativa de consum conf legii 1/2005.
De curand presedintele ales a demisionat,fara preaviz iar consiliul de administratie a admis acest fapt precum si desemnarea unui presedinte interimar .Intr-un cuvant,in cadrul consiliului ,presedintele a facut schimb de ...functii cu alt membru si bineinteles si de salariu.
Apreciez ca este cel putin imoral,dar as vrea sa stiu daca este LEGAl,atata vreme cat cons de administratie si presedintele sunt alesi in Ad.Generala.
Totodata as dori sa stiu daca cei 5 membri ai consiliului pot ..." culege" mandate de la alti membri cooperatori pentru adunarea generala in care se fac alegerile presedintelui,membrilor cons adtie,cenzori etc
Va multumesc si astept raspuns
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Adunare generala nefinalizata tomasso tomasso La ad.generala reconvocata a fost ales dintre membri prezenti presedintele asociatiei dupa care nu s-a continuat procedura alegerii membrilor comitetului ... (vezi toată discuția)
Demisia presedintelui unui ong catre cine se adreseaza? mariabad mariabad Buna ziua, Demisia presedintelui unui ONG catre cine se adreseaza? Catre adunarea generala a ONG-ului? Multumesc! (vezi toată discuția)
Asociatie forma1 forma1 Buna ziua cind renunt sa mai fi Presedinte al Asociatie de propretar ce demersuri trebe sa faci ??Multumesc (vezi toată discuția)