avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Dreptul elevului
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Dreptul elevului

Buna ziua.Copilul meu este in clasa a 12 a.Ii trebuiesc 2 documente.Unul în care sa ateste ca v a da examenul de bacalaureat si celalalt document trebuie sa ateste nr orelor de curs.Doamnele de la secretariat refuză să i elibereze aceste documente.Mentionez ca aceste documente ii trebuie urgent pentru admiterea la facultate.Ce este de facut?

Alte discuții în legătură

Eliberare documente condiţionat Miruna Cîrşmari Miruna Cîrşmari Bunã ziua. Secretariatul liceului refuzã sã elibereze orice fel de document(adeverinţã, foaie matricolã sau diplomã de Bacalaureat) unei persoane, pe ... (vezi toată discuția)
Cine elibereaza diploma de bacalaureat? mirelas mirelas Buna ziua ! Am si eu o problema la care v-asi ruga sa ma ajutati sa ii gasesc raspunsul .Fratele meu a urmat un liceu particular la sfarsitul ultimului an nu ... (vezi toată discuția)
Scoala care ia banii cu forta kuky666 kuky666 buna dimineata Am un prieten care merge la liceu la fara frecventa in clasa a XIII-a (ultimul an). Ieri a venit secretara in clasa si a spus ca este ... (vezi toată discuția)