avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Aplicare indice corectie 2019/2020
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Aplicare indice corectie 2019/2020

Buna ziua,

Mama a depus dosarul pe 20 Nov 2019 si a fost emisa decizia pe 16 Ianuarie 2020.
1. A primit un indice de corectie de 1.14. Nu ar trebui sa primeasca 1.2, cel aferent lui 2019 ?
2. Mai poate face ceva pentru a beneficia de cel din 2020, de 1.41 ?

PS: Decizia a fost emisa gresit, cu alta adresa, si inca nu a primit-o. In schimba a venit pensia la oficiul postal.

Multumesc,
Marius
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:48, 18 Februarie 2020
Din datele postate se intelege ca prima deschidere de drepturi ati avut-o in anul 2017.
Atunci valoarea indicelui de corectie a fost de 1,14.
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2020
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa anulez dezia de pensionare? Spurcaciu lucia Spurcaciu lucia Buna ziua, Sunt nascuta la data de 5 octombrie 1961 si am depus dosarul de pensionare in 25 noiembrie 2019. Stagiul total realizat este de 41 ani 8 luni si 15 ... (vezi toată discuția)
coeficient pensie aurica.slatineanu aurica.slatineanu bună ziua am decizie de pensie anticipată din nov.2020 am lucrat în tot acest timp nu am încasat pensia anticipată la calculul din 2020 s- a folosit ... (vezi toată discuția)
Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)