avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin mixt
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin mixt

Bună seara!Vă rog din suflet dacă îmi puteți da o părere pe plan comercial.Eu și soțul meu am luat decizia sa ne deschidem o mică afacere și anume un magazin mixt.Prima data ne-am gândit sa facem în orașul in care locuim,dar fiind destul de mare ,e mare și concurenta,așa ca am optat pe un spațiu de 70mp într un cartier rezidențial făcut de aproape 10 ani unde încă se mai construiesc case și apartamente intr un orășel mai mic.Circulatie de mașini este,in fata este un hotel de 5 stele,nu este la strada principala,e un cartier oarecum de lux și cel mai apropiat magazin e la 4km.Noi tocmai de asta am optat sa mergem pe un adaos comercial mai mare de 20%.În general am mers pe 25%,la fructe și legume 40% ,vinuri și cosmetice 30%.Persoanele care au intrat pana acum majoritatea ne au apus ca era nevoie acolo de un magazin și se bucura foarte mult.Numai ca îți intra aceleași persoane de maxim doua ori pe săptămâna.Cea mai mare cheltuiala care a făcut o un client pana acum a fost de 50 de lei.Publicitate am făcut îndeajuns.Mai vin câțiva muncitori și o mică parte din vecini.Media pe zi pana acum e de 450 de lei maxim.Astazi a fost o zi ca altele trei de 250 de lei.Practic e multă circulație de mașini,dar de pietoni nu.Maximul de clienti pe zi 30 de persoane.Noi acum suntem pe punctul de a pleca și lua alta locație sau de a rămâne și aștepta scoțând bani in continuare din buzunar traind cu speranța ca va merge și poate e normal.Vă rog sa mi spune-ți o părere!Multumesc anticipat!Am uitat sa specific ca avem o luna de când l am deschis.Vreau sa știu cu ce am greșit.Am încercat sa punem de toate.E foarte curat și foarte frumos.Nu servim nimic cântărit din mezeluri și lactate decât la bucata pentru ca nu este spațiu de așa ceva.

Alte discuții în legătură

Magazin mixt IULALI IULALI Bună seara!Vă rog din suflet dacă îmi puteți da o părere pe plan comercial.Eu și soțul meu am luat decizia sa ne deschidem o mică afacere și anume un ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare atamax atamax Buna , va rog sa imi explicati si mie cum este cu tva-ul asta . Se spunea ca ajuta firmele dar eu nu o vad asa . Eu ca magazin endetail sunt penultima veriga ... (vezi toată discuția)
Blocare roata de catre firma de paza supermarket gabone88 gabone88 Buna ziua, am si eu urmatoarea speta. Acum 2 zile am mers cu masina pana la centrul comercial Carrefour Orhideea. Fiind zi de sarbatoare si foarte aglomerat ... (vezi toată discuția)