avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri CAEN vanzare panouri fotovoltaice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri CAEN vanzare panouri fotovoltaice

Buna ziua, o firma va avea ca obiect de activitate importul de panouri fotovoltaice si vazarea acestora, fie ca atare, fie insotita de transport si montaj, catre clienti persoane juridice sau persoane fizice din Romania. Ce coduri CAEN sunt cele mai potrivite pentru aceste activitati?
Cel mai recent răspuns: ChristinaM , utilizator 21:24, 12 Mai 2022
BIU99

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma termopane obligata la caen de transport? sethm1980 sethm1980 Detin o societate comerciala din 2003 cu obiect de activitate de producere , comercializare si montaj tamplarie termoizolanta, sau \"termopane\" in mod popular ... (vezi toată discuția)
Cod caen necesar pentru import diverse produse MihaiTeo MihaiTeo Buna ziua, Am gasit multe discutii pe Google legate de acest subiect, insa nici una concludenta sau cu informatii actualizate. Am o firma si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Cod caen firma cu 3 canale de vanzare Paliul Paliul Buna ziua Avem o firma care vinde online, in magazin si pe teren produse pentru amenajari interioare. caen principal 4752 si multe altele in actul constitutiv ... (vezi toată discuția)