avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rapsundere penala ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rapsundere penala ?

Buna ziua! Societatea pe care o admin a intrat in procedura de insolventa fiind desemnat un admin judiciar si unul special. Din motive de sanatate, admin speciAl a demisionat, iar prin rezolutia judecatorului sindic mandatul sau a incetat. Desi am solicitat admin judiciar sa convoace AGA in vederea stabilirii unui nou admin special acesf lucru nu s a intamplat. Mentionez ca am trimis cererea prin scrisoare recomandata cu conf de primire. Intrebarea mea este daca aceasta fapta se incadreaza la art 275, alin 1 lit b din Legea societatilor fiind de natura penala sau este de alta natura ? Cum pot rezolva aceasta situatie? Multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii IONICA VADUVA IONICA VADUVA BUNA ZIUA, am o problema legata de o societate care aintrat in insolventa iar lichidatorul nu a comunicat catre societatea mea acest fapt, nu am stiut si nu ... (vezi toată discuția)
Un raspuns va rog corstef corstef Buna ziua Cine convoaca Adunarea Generala a unei societati in insolventa? Multumesc (vezi toată discuția)
Incetare contract mandat director tkrmen tkrmen Problema mea este: S.C. Mina S.A. (exemplu) a intrat in procedura de insolventa. Prin Hotarare AGA Consiliul de Administratie al societatii a fost suspendat. ... (vezi toată discuția)