avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen comision MLM
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen comision MLM

Buna ziua! Vreau sa infintez o societate comerciala pentru a incasa un comision de la o firma de cosmetice MLM. Obiectul contractului este urmatorul: "Societatea îl împuternicește pe Consultant să revândă produsele Societății la prețul de catalog, precum și să promoveze brandul și produsele Societății, pe baza unui comision și a unui sistem de bonusare. Consultantul este un intermediar independent care acționează cu titlu profesional. Consultantul nu este prepusul Societății." Deoarece peste tot in contract sunt denumit "consultant". Ma intereseaza cu ce cod caen ar trebuii infiintata societatea 4619 sau 7022? Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sunt functionar public intr o primarie , de curand am devenit ... Aura Pop Aura Pop Sunt functionar public intr o primarie , de curand am devenit reprezentant Farmasi , exista vreo incompatibilitate daca ma ocup in timpul liber cu ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare Andrei2346768 Andrei2346768 Este posibil un contract de colaborare care in loc de o suma pentru plata drepturilor de colaborare sa fie pe baza de procente. Contract colaborare prestari ... (vezi toată discuția)
4619 intermedieri in comertul cu produse diverse danlpl danlpl M-as bucura daca cineva mi-ar putea da niste detalii in privinta activitatii mentionate la titlu subiect. Urmeaza sa achizitionez produse de la o societate, ... (vezi toată discuția)