avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Înființare firma fructe in ciocolata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Înființare firma fructe in ciocolata

Buna ziua! As vrea sa produc fructe in ciocolata, vânzarea sa se facă in mediu online, nu magazin fizic in care sa intre clienți. As vrea sa știu de ce aprobări as avea nevoie pentru înființarea acestei firme și dacă pot face acest lucru acasă? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

As dori sa îmi deschid o mica afacere. OanaSS OanaSS Buna seara, As dori sa îmi deschid o mica afacere prin care sa vând bombe pentru ciocolata calda (formate dintr-o sfera de ciocolata, umpluta cu bezele si ... (vezi toată discuția)
Magazin online markomarius1 markomarius1 Buna seara, M-ar interesa si pe mine niste detalii, cu privire la o activitate pe internet: -doresc sa creez un magazin online de vanzari (comert ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa înființez o societatea prin care sa pot ... HarryGarage HarryGarage Buna ziua. Doresc sa înființez o societatea prin care sa pot realiza următoarele: Detailing și customizare auto Vânzare piese și accesorii auto ... (vezi toată discuția)