avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As dori sa îmi deschid o mica afacere.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As dori sa îmi deschid o mica afacere.

Buna seara,
As dori sa îmi deschid o mica afacere prin care sa vând bombe pentru ciocolata calda (formate dintr-o sfera de ciocolata, umpluta cu bezele si compoziție de ciocolata calda).
Intenționez să cumpăr bănuții de ciocolata pe care ii topesc și îi formez in aceste sfere, sa fac bezelele in casă și de asemenea sa procur alte elemente alimentare decorative. Vânzarea intenționez să o fac online (prin intermediul rețelelor de socializare sau a altor site uri specializate).
Ce fel de firma trebuie să îmi deschid (srl, pf, PFA etc.), Ce cod CAEN îmi este necesar și de asemenea ce autorizații trebuie sa am in vedere ?
Va mulțumesc și vă urez o seara frumoasa in continuare!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:40, 11 Noiembrie 2022
este o firma de productie alimentara, pe care nu stiu daca o puteti deschide acasa. exista conditii de igiena specifice, aprobari de la DSP si ANSVSA, peste cele curente (ITM, ISU, etc). e de mentionat ca majoritatea celor care vand online produse alimentare home made, le produc ilegal si sunt evazionisti. mi s-a mai spus ca scriu de parca as lucra la ANAF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online cu medicamente naturale Monica Gabriela Voicu Monica Gabriela Voicu As putea vinde medicamente naturale fara OTC-uri online ? Mă interesează doar online.. fara să am un spatiu special... Care sunt actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)
Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)