avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Camera de supraveghere a unei firme
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Camera de supraveghere a unei firme

La intrarea unui bloc de locuinte se afla separat si o societate care si a montat o cameara de supraveghere care acopera 3 loc de parcare cumparate. Intre intrarea societatii si intrarea in scara blocului este un geam tot al societatii in care este montat tot o camera care bate chipurile spre usa lui sa l fereasca de hoti dar totodata ne filmeaza si pe noi locatariu. Ce este de facut si cui trebuie sa ne adresam pentru ca acesta nu are nici un acord cu asociatia de locatari .Pur si simplu ne simtim urmariti. Multumesc frumos si astept raspuns

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere Alina.aly Alina.aly Buna seara! Locuiesc intrun andamblu de case cu o curte comuna in fata casei,mai exact 2 locuri de parcare in fata fiecarei case,teren propietate personala si ... (vezi toată discuția)
Camera video Dinte Dinte Buna seara! Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)
Filmare vecini non stop ContSters277534 ContSters277534 Buna ziua, Am un vecin care e ilegal presedinte de asociatie. Inca dinainte de a fi presedinte de asociatie si-a montat camere video care bat inspre usa mea ... (vezi toată discuția)