avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Certificat urbanism
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Certificat urbanism

Buna seara,
Va rog sa ma lămuriți în următoarea problemă. Pentru racord gaz metan mi s a cerut un certificat urbanism. Am obtinut planul cadastral si extrasul de carte funciară, doar ca nu apare numele meu , chiar dacă dețin un certificat de moștenitor. Mentionez faptul că locuiesc la aceeași adresă cu bunica mea materna, văduva, sunt unica nepoata si in afara de actul de vanzare cumpărare a proprietății mai dețin un certificat de moștenitor, în urma succesiunii . Certificatul de urbanism se eliberează doar persoanei din extras de carte funciară?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:53, 21 Februarie 2020
Daca figurati ca mostenitor, intabulati certificatul de mostenitor in cartea funciara si veti figura si pe extrasul de carte funciara ca proprietar. Certificatul de urbanism se elibereaza oricarei persoane fizice sau juridice interesate de regimul imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consolidare casa veche Dora Iulia Dora Iulia Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari si sper sa gasesc raspunsul in aceasta comunitate. Am o casa veche in Bucuresti aproximativ din anul 1960 din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)
Succesiune act proprietate Merrylisa Merrylisa Buna ziua,care sunt pasii in urmatoarea situatie?bunicul meu din partea tatalui a fost unicul proprietar al casei,a murit,bunica la fel,tatăl meu care era ... (vezi toată discuția)