avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Incasari PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Incasari PFA

Un PFA recent infiintat, confectioneaza si vinde martisoare , felicitari, mici obiecte decorative, nu in serie ci unicat fiecare,, nu vinde in magazine si nici nu are magazin propriu, face vanzare directa, prin comisioner sau vinde direct tiularul de pfa, intrebarea este daca are nevoie de casa de marcat sau nu, poate da chitanta si factura? poate vinde in standuri dar deocamdata nu are stand , pe viitor va vinde prin targuri si expozitii, Cum va vinde? totul e neclar, Multumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infintare ii artghift artghift sunt absolvent arte plastice si doresc sa infiintez o intreprindere individuala ca sa pot participa la targuri, creez tot felul de obiecte cadou ex, cutii, ... (vezi toată discuția)
Registru de bani personali- pfa cu venit ocazional la targuri si expozitii elenca2015 elenca2015 Buna ziua, am un PFA cu vanzare de podoabe si alte produse handmade(felicitari , martisoare), am si o casa de marcat, mea culpa, doar ca in ultimii doi ... (vezi toată discuția)
(sub)inchiriere si reprezentare rilenama rilenama Buna seara, vreau sa stiu care ar fi cele mai potrivite incadrari juridice ca tipuri de contracte pentru urmatoarea situatie ipotetica: - sunt un producator ... (vezi toată discuția)