avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie functie de acor, nr. ore lucrate, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie functie de acor, nr. ore lucrate, prime etc.

Am solicitat casei de pensie recalcularea pensiei pana in 01.04.2001.In acest sens am inaintat o adeverinta care cuprinde datele de identificare ale firmei, numele persoanei identificate, salarile de incadrare lunare, salariile brute lunare care contin toate sporurile, nr. ore lucrate, acord individual, prime etc., contributia pensie suplimentara. Rezolutia casei de pensii a venit dupa 4 luni comunicand ca nu se valorifica adeverinta deoarece nu se cunoaste componenta brutului. Ce pasi ma sfatuti sa fac pentru a-mi castiga dreptul de recalculare a pensiei deoarece in acea perioada am lucrat pe santier iar media orelor lunare era de 250 ore/luna, lucram in subteran, primeam acord. Nu doresc decat obtinerea drepturilor in functie de contributie. In prima etapa cand mi sa calculat pensia am inaintat casei de pensii si adeverinta cu sporurile permanente. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Adeverinta pensie LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca este necesara, la dosarul de pensie, limita de varsta, adeverinta cu salariile brute realizate, care sunt diferite mult de salariile de baza inregistrate ... (vezi toată discuția)
Modul de determinare a punctajului mediu anual, veniturile care se valorifica crisvero crisvero Buna ziua. As dori sa stiu si eu daca pensia se calculeaza in raport cu salariul de baza sau in functie de veniturile totale lunare realizate .Sporul de ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie cron cron Banii opriti la pensie din sporul de vechime,zilele de lucru sambata si duminica plus sarbatorile legale platite dublu,orele suplimentare,sporul de conditii ... (vezi toată discuția)