avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Plangere
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Plangere

Salutare, inainte sa platesc un avocat m am decis sa pun o intrebare aici
I am oferit acces-ul la o adresa de e mail unui prieten iar acesta a lasat la randul lui o alta persoana fara acordul meu, acesta a schimbat adresele de recuperare iar eu nu imi mai pot accesa contul , am incercat sa discut amiabil dar nu primesc acordul de a intra si a verifica si modifica adresele, vreau sa depun o plangere vreau sa stiu daca ar trebui sa i acuz de abuz de incredere sau de violarea secretului corespondentei sau de ce anume. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Florinel1999 , utilizator 00:32, 22 Februarie 2020
Daca este adresa de e-mail de la providerul de internet, puteti schimba singur parola e-mailului, prin website sau prin a da telefon la serviciul tehnic al providerului.
Este o adresa de e-mail creata de mine dupa ce a fost stearsa de cei de la yahoo pentru inactivitate banuiesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de e-mail sparta, conturi pe hi5, facebook, etc. mistermoney18 mistermoney18 In urma cu 2 ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Parola e-mail alecsx_ro alecsx_ro Buna ziua, Cineva mi-a schimbat parola de la contul de e-mail webmail Yahoo. Cel mai probabil folosindu-se de Password Recovery. Este adevarat ca probabil a ... (vezi toată discuția)
Violare secret corespondenta ContSters127775 ContSters127775 in timpul casatoriei eu si sotia mea am creeat doua adrese de messenger(ex. dumitrescu_elena@yahoo.com si dumitrescu_dan@yahoo.com). amundoua adresele incep ... (vezi toată discuția)